Workshop Doelen en Planning Stichting Werkshop In Rotterdam

We mochten 2022 met Stichting Jongeren van de Wereld starten op dezelfde manier als we het afgelopen jaar hebben afgesloten. Met een workshop

. Samen met Miguel Ariza Lora mocht ik de workshop Doelen en Planning aanbieden aan een fantastische groep statushouders. Dank voor de samenwerking Djawad AhmadiBenthe van der MadeIsmail KörkKerem Aktemur en Barreca Daniel.

Daarnaast konden we afgelopen vrijdag weer verder met ons project Wereldklas bij het Stedelijk Dalton Lyceum Dordrecht ISK met onze jonge statushouders. In het speciale Corona-rooster is plaats gemaakt voor ons project! Daarnaast is de groep met leerlingen ook nog eens uitgebreid naar 29.

Vandaar dat we de groep deze week ook hebben opgesplitst. We hebben onder andere in het ene lokaal Thirty Seconds gespeeld met bekende namen en een kennisquiz waarin ze andermans kennis moesten inschatten. Dit onder andere om op een leuke manier de presentatievaardigheden en de Nederlandse taal te verbeteren.

In het andere lokaal hebben we de workshop dromen aangeboden en hebben ze een dreamboard geknutseld met tijdschriften, kranten, kleurpotloden, knutselspullen en polaroid-foto’s. Als finale presenteerden ze aan de klas hun dromen. Dank gaat uit naar onze gasten Barbara van Dam de Man van Stichting Petje afJules Rasoelbaks en André Panzo

Josiemar Van de Werp Mio H.