Terugblik op 2021 – Josiemar

Vrijdag komt er een einde aan een bijzonder jaar. Een jaar met uitdagingen, een jaar waarin we nog niet van Corona verlost zijn en binnen onze mogelijkheden ons werk hebben uitgevoerd.

Bij JENShelpt kijk ik terug op een bijzonder jaar. Met onder andere de Zomertour en nu weer de Wintertour als hoogtepunten. Daarnaast ook het behalen van mijn Rots & Water diploma, die ik nu kan inzetten binnen het jongerenwerk dank aan Klaas van der Veen MINSKENWURK en Harriëtte Modderman. Ook wil ik mijn oude voetbalmaat Ricardo Danning van Stichting Jongerenwerk Op Zuid (JOZ) bedanken voor de cursus online jongerenwerk.

2021 was ook het jaar van de oprichting van Stichting Jongeren van de Wereld samen met Richard BoddeMiguel Ariza Lora en Germain van de Werp. Een jaar waarin we ons project Wereldklas uit de grond hebben gestampt en nu met een fantastische tweede editie bezig zijn.

Ook hebben we een aantal mooie workshops mogen geven. Zoals op oudjaarsdag bij Stichting Werkshop (Rotterdam) in hun geweldige Christmas Expierence voor jonge statushouders.

Heel veel dank voor de uitnodiging aan Djawad AhmadiBenthe van der MadeIsmail Körk Kerem Aktemur en Barreca Daniel.

Wat een geweldige manier om een mooi jaar af te sluiten met onze workshop dromen, afgewisseld met een leuke lasergame-activiteit. Blijf ons vooral volgen voor nieuwe ontwikkelingen in 2022.

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en graag tot in het nieuwe jaar met nog veel meer moois en goeds!

#jenshelpt #jvdw #wereldklas #statushoudersontour #samensterker #empowerment #dromen #perspectief