Kansrijk miniconferentie

Stichting Jongeren van de Wereld mocht afgelopen week twee keer een workshop verzorgen.

Donderdag bij het Platform Jongeren en Werk en het platform Nieuwkomers en Werk (OpenEmbassy) in de Metaal Kathedraal mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation. Op uitnodiging van tjark h. kamp en Desiree Weyburg mochten we samen met deze inspirerende mensen een workshop geven.

Met Re-START en onze eigen stichting gaven we de workshop Versterken Nieuwe Sociale Initiatieven. Met Desiree en Tjark samen zijn we op een interactieve manier aan de hand van onze ervaringen in gesprek gegaan met de deelnemers om met elkaar handvaten te creëren om de volgende stap te zetten.

Buiten het feit dat we deze dag leuke nieuwe inspirerende mensen hebben ontmoet, was het ook fijn om te leren van elkaar en fysiek weer eens onder de mensen te zijn. Nogmaals dank aan Desiree en Tjark voor de inspiratie en de uitnodiging en natuurlijk ook dank aan hun collega van Re-Start Thirza Monster. Ook willen wij de organisatie danken en in het speciaal Iris Weges die Richard Bodde en mij heeft geïnterviewd voor het boekje van Kwetsbaar naar Kansrijk. En de geweldige host van de bijeenkomst Deborah Cameron#jvdw #jongerenvandewereld #restart #kwetsbaarnaarkansrijk #platformjongerennaarwerk #platformnieuwkomersenwerk