Jongeren van de Wereld

Eindelijk is het dan echt zo ver. 2021 staat voor mij symbool voor kwetsbaarheid, veerkracht en ontwikkeling van de mens. Wat voor jou iets kleins kan zijn, kan voor een ander heel veel meer betekenen. Trots dat ik juist nu mijn eigen stichting op de wereld mag zetten. Ook of misschien juist in deze periode blijven jongeren en kinderen dromen. Met de stichting wil ik kijken hoe ik die waar kan maken in het verlengde van mijn huidige werk. Daarin boor ik graag nieuwe kansen en mogelijkheden aan om te pionieren.

Naast mijn werkzaamheden voor JENShelpt als jongerenwerker in Landgraaf ga ik met Richard Bodde aan de slag voor Stichting ‘’Jongeren van de Wereld’. De afgelopen maanden hebben we al het één en ander op touw gezet, maar nu dan officieel tijd voor een nieuw begin. Meer weten of een (digitaal) kopje koffie, glaasje thee of water? Stuur een berichtje en ik neem contact op!

Volg ons op instagram: Jongerenvandewereld
E-mail: info@jongerenvandewereld.nl