Fijne kerstdagen en het allerbeste voor 2022!

We praten in ons mooie werk met de doelgroep statushouders vaak over rolmodellen en voorbeelden. Op kerstavond werden we verrast met een fantastische actie van Omar en Raoef leerlingen van het Stedelijk Dalton Lyceum Dordrecht ISK.

Afgelopen week zamelden wij geld in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) met dank aan jullie geweldige donaties door donderdag in onze korte broek te gaan. Vrijdag werden we verrast door twee jongeren die op deze manier hun steentje hebben bijgedragen.

We hebben bij onze groep geen woord aan de actie besteed en toch hebben ze volledig op eigen houtje besloten zich solidair te tonen aan ons en de actie. En zijn ze zelfstandig voor kinderen met kanker in actie gekomen toen ze dit op onze socials zagen.

Omar en Raoef zitten in de groep met wie wij twintig weken mogen werken op de vrijdagmiddagen in Dordrecht met ons project Wereldklas. Als dit niet de kerstgedachte is weten we het niet meer. Dit verhaal en de foto’s zijn uiteraard gedeeld met de toestemming van deze jonge helden en hun ouders.

Namens Stichting Jongeren van de Wereld wensen wij u hele fijne kerstdagen en het allerbeste voor 2022!

Josiemar Van de Werp Richard Bodde

#Wereldklas #kika #kikakortebroek #wereldklas #jvdw #jongerenvandewereld #daltonisk

#dalton #dordrecht #kerstwens #statushouders #statushoudersontour