Een week van nostalgie.

Dinsdag had ik een dagje vrij en zoals veel vrije tijd nu ging die in Stichting Jongeren van de Wereld. Miguel Ariza Lora van Stichting Jong Zwijndrecht en ik waren op bezoek bij het Zadkine center Katendrecht om met jongeren te spreken over hun MDT missie. Jack BuitelaarMichael FrowijnYuran Gomes, Jaimon, Luca en Yngrid hebben hele toffe ideëen waar wij ze bij mogen helpen. Dank aan Stefano S.Danny van den OudenGerda Vis en Richard voor de gastvrijheid.

Woensdag heeft josiemar van de Werp met een heel mooi, kwetsbaar en emotioneel verhaal het congres van Sociaal Werk Nederland mogen openen. Dank Jennifer ElichSociaal Werk werkt!

En donderdag waren  collega Anita Bellekom digitaal bij de startbijeenkomst van de lokale aanpak laaggelletterdheid. Dank Moniek Lucassen van de Gemeente KatwijkMonique kromhout van de Bibliotheek Katwijk en Anne van den Bos van Stichting Lezen en Schrijven.

En later op de dag waren we op werkbezoek bij mijn oud collega’s Ismail Hakki Boray, Martha van R-Newt om te kijken naar de groepsgerichte aanpak met statushouders en wat wij daaruit kunnen leren. Leuk om ook ‘mijn groep’ statushouders weer te zien en oud collega’s Martine van Gool en Sjors van Reeuwijk#welzijnskwartier #jvdw #katwijk